Ion Cristoiu, despre diversiunea Vaccinul: Ce se întâmplă cu cei care vor muri până va veni vaccinul în România? Degeaba fac liste

  • Ion Cristoiu denunţă o uriaşă diversiune prin care regimul Iohannis, pentru a abate atenţia de la problemele actuale grave legate de administrarea pandemiei
  • Publicistul spune că aşa-zisele liste apărute în presă cu cei care vor beneficia de vaccinul anti-COVID fac parte din această diversiune
  • Ion Cristoiu: România este împinsă în viitorul anului 2021 unde se discută ceva din viitor şi chiar contradictoriu, apropo de liste, în timp ce noi trăim în prezent şi întrebarea mea cinică este: dar cei care vor muri până va veni vaccinul în România?
15246 afișări
Imaginea articolului Ion Cristoiu, despre diversiunea Vaccinul: Ce se întâmplă cu cei care vor muri până va veni vaccinul în România? Degeaba fac liste

Ion Cristoiu, despre diversiunea Vaccinul: Ce se întâmplă cu cei care vor muri până va veni vaccinul în România? Degeaba fac liste

Publicistul Ion Cristoiu denunţă o uriaşă diversiune prin care regimul Iohannis, pentru a abate atenţia de la problemele actuale grave legate de administrarea  pandemiei, ne prezintă o imagine din viitor despre un vaccin anti COVID care nu a venit încă şi pe care nu se ştie cine o să-l apuce.

Ion Cristoiu spune că aşa-zisele liste apărute în presă cu cei care vor beneficia de vaccinul anti-COVID fac parte din această diversiune.

“Tot ce se întâmplă acum, inclusiv aceste aşa-zise scurgeri din presă fac parte dintr-o uriaşă diversiune, nu am mai întâlnit-o până acum, deşi sunt un om bătrân în presă, şi anume pentru ca românii să nu fie atenţi la prezentul dramatic, care este prezentul pandemiei, prezentul paturilor insuficiente ca număr de la Terapie Intensivă, a spitalelor supraaglomerate, se discută despre o acţiune care va avea loc în viitor şi despre care, vă garantez, nu va începe în primăvara anului viitor deoarece acest vaccin, mai multe vaccinuri, sunt ca şi vaccinul rusesc, într-o fază de experimentare. El trebuie să fie omologat şi apoi distribuit tuturor ţărilor UE, inclusiv României”, a explicat publicistul.

Ion Cristoiu afirmă că diversiunea „să trăim în viitor” porneşte chiar de la Cotroceni, unde preşedintele Iohannis, abate atenţia de la administrarea pandemiei.

“Dacă aţi observat, diversiunea constă într-o dezbatere la Cotroceni şi, iată, şi în presă, a unor lucruri foarte concrete. Nu e vorba de un mesaj că o să vină vaccinul. Nu, deja românii care sunt acum în viaţă, pentru că probabil unii nu vor fi în primăvară sau în vară din cauza pandemiei, în loc să discute despre pandemie şi administrarea ei de către Guvern, de către Klaus Iohannis, discută iată, listele. Nu am pomenit nici în comunism o trăire în viitor”, punctează publicistul.

Ion Cristoiu mai spune că prin această diversiune, România e în împinsă în viitorul anului 2021, prin liste cu cei ce vor fi vaccinaţi şi se întreabă ce se va întâmpla bolnavii care nu vor mai apuca vaccinul.

“De fapt, la ora actuală România este împinsă în viitorul anului 2021 unde se discută ceva din viitor şi chiar contradictoriu, apropo de liste, în timp ce noi trăim în prezent şi întrebarea mea cinică este: dar cei care vor muri până va veni vaccinul în România? Ei degeaba fac liste. Aşa că, din punctul acesta de vedere, ar trebui să aşteptăm să vedem cine va trăi şi cine nu şi apoi să facem liste”, a susţinut jurnalistul.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici