PAMFLET: Liber la traficul cu pătrunjel

751 afișări
Imaginea articolului PAMFLET: Liber la traficul cu pătrunjel

PAMFLET: Liber la traficul cu pătrunjel

Veste bună pentru traficanţii de pătrunjel: Camera Deputaţilor a decis azi să deschidă pieţele, după ce Orban a decis ieri să se închidă. Extraordinar! Mafia leuşteanului a învins, iar infractorii din pieţe au liber începând de mâine.
 
După ce, luni dimineaţă, pieţele erau înconjurate de jandarmi înarmaţi, după ce marţi dimineaţă n-ai putut să-ţi iei doza zilnică de pătrunjel, iată că mâine, în sfârşit, putem, să mergem iar la traficanţi, în pieţe.
 
Aş fi curios să ştiu ce încasări au avut azi marile lanţuri de magazine, ca urmare a faptului că pieţele au fost închise. Pentru c-au încasat ceva! Şi aş fi fost curios să mai ştiu şi cât ar fi câştigat nenorociţii ăştia într-o lună, cât voiau intelectualii din Guvern să le ţină închise.
 
Apropo de încasări, Orban şi-a încasat cel mai mult şi habar n-are. I-au umplut toţi frigiderul. Una dintre cele mai tâmpite decizii pe care a putut să le ia, fără nicio raţiune, fără nicio bază, fără nicio noimă.
 
Culmea cretinismului a fost atinsă tot azi-dimineaţă, când oameni care n-au avut acces în pieţe pe motiv că erau închise s-au dus, totuşi, să-şi facă cumpărăturile în
marile magazine.
 
Care, după ultimele informaţii primite la redacţie, sunt tot spaţii închise. Mama lor de spaţii închise!
 
Autor: Luiza Moldovan

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici