Imaginea săptămânii: campionul european Roberto Mancini, la coadă la măcelărie

  • Roberto Mancini, omul care a adus titlul european la fotbal Italiei, arată că este o persoană umilă şi respectuoasă.
  • Antrenorul a fost fotografiat în timp ce stătea la coadă la măcelărie, ca un simplu cetăţean, aşteptând să-i sosească rândul.
  • Îmbrăcat lejer, Mancini a mers la magazin pentru a face cumpărăturile pentru mama lui, bolnavă.
14321 afișări
Imaginea articolului Imaginea săptămânii: campionul european Roberto Mancini, la coadă la măcelărie

Fotografia săptămânii: campionul european Mancini, la coadă la măcelărie

Instantaneul a fost surprins în urmă cu câteva zile la Jesi, în provincia Ancona, locul de naştere al antrenorului naţionalei de fotbal a Italiei.

Deloc fiţos, îmbrăcat în tricou albastru şi în pantaloni scurţi de culoare bej, dar fără să poarte mască de protecţie, însă respectând distanţarea socială, Mancini a stat cuminte la coadă.

Cu mâinile în buzunar, aştepta să-i vină rândul pentru a intra în „La Caciotta”, o măcelărie din centrul oraşului.

Marianna, mama lui Roberto, are o problemă la genunchi, după cum susţine presa italiană, şi nu se poate deplasa, iar fiul ei a mers la cumpărături în locul său, la fel ca atunci când era copil.

Fotografia, populară pe internet datorită simplităţii sale, a devenit rapid virală pe net. Recunoscut de trecători în Jesi, Mancini, care se află în vacanţă după turneul final încheiat pe 11 iulie, a acceptat să facă fotografii cu suporterii naţionalei Italiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici