140 de oameni suspecţi de coronavirus după ce au fost la frizer. Focar într-un oraş după ce un stylist cu simptome a mers la serviciu

  • 140 de oameni din Springfield, Missouri, au fost expuşi după ce au fost să se tundă
  • 2 stylişti, dintre care unul simptomatic, ar putea fi cei care au transmis coronavirusul în comunitate
  • Autorităţile din statul american Missouri sunt în alertă
30682 afișări
Imaginea articolului 140 de oameni suspecţi de coronavirus după ce au fost la frizer. Focar într-un oraş după ce un stylist cu simptome a mers la serviciu

140 de oameni suspecţi de coronavirus după ce au fost la frizer. Focar într-un oraş după ce un stylist cu simptome a mers la serviciu

140 de oameni din oraşul american Springfield, statul Missouri, sunt suspecţi de coronavirus. Cu toţii au fost să se tundă la un salon din oraş.
 
CNN notează că unul dintre styliştii salonului prezenta simptome, dar a continuat să meargă la serviciu, motiv pentru care autorităţile sunt în stare de alertă şi iau în considerare declararea unui focar de COVID-19.
 
Sursa citată scrie că atât stiliştii, cât şi clienţii au purtat măşti de protecţie, dar testele vor releva dacă infecţia s-a transmis.
 
"Avem speranţă pentru că oamenii au purtat măşti de protecţie", au notat oficialii.
 
Clay Goddard, directorul departamentului de sănătate din Springfield-Greene County, a declarat că pericolul depăşirii capacităţii de internare încă există.
 
"Voi fi sicner: nu ne permitem să avem prea multe cazuri", a spus acesta.
 
Peste 96.000 de oameni au murit în SUA din cauza COVID-19.
 
Peste 1.6 milioane oameni s-au îmbolnăvit de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici