15.000 de milionari încearcă să părăsească Rusia, anunţă ministerul britanic

Datele sugerează că mii de milionari încearcă să părăsească Rusia, iar un exod continuu al comunităţii sale de afaceri şi al oligarhilor va exacerba probabil daunele pe termen lung ale războiului asupra economiei sale, a declarat vineri ministerul britanic al apărării, conform Reuters.

317 afișări
Imaginea articolului 15.000 de milionari încearcă să părăsească Rusia, anunţă ministerul britanic

"Solicitările de migraţie sugerează că 15.000 de milionari ruşi încearcă deja să plece", a declarat ministerul.

Pe front, Rusia încearcă probabil să îşi recâştige elanul iniţial, în încercarea de a înconjura zona Sievierodonetsk dinspre sud, a spus ministerul.

Oficialii ucraineni au declarat că trupele lor rezistă în faţa bombardamentelor masive ruse în oraşul din est şi au anunţat noi progrese în contraofensiva din sud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici