24 de schimburi de prizonieri au avut loc între Rusia şi Ucraina

De pe 24 februarie, data la care Rusia a început războiul, 808 ucraineni au fost eliberaţi, potrivit Kievului.

611 afișări
Imaginea articolului 24 de schimburi de prizonieri au avut loc între Rusia şi Ucraina

24 de schimburi de prizonieri au avut loc între Rusia şi Ucraina

„Până în prezent, au fost efectuate 24 de schimburi de prizonieri şi 808 ucraineni au fost eliberaţi din captivitate”, a declarat adjunctul ministrului ucrainean al apărării, Hanna Maliar, conform Ukrinform.

Maliar a reamintit că la începutul invaziei ruşilor, Consiliul de Miniştri a decis înfiinţarea Comandamentului de coordonare pentru tratamentul prizonierilor de război, care funcţionează pe baza Direcţiei şef de informaţii a Ministerului Apărării şi reuneşte peste zece instituţii şi organizaţii ale statului.

În acest context, a subliniat că Ucraina respectă toate regulile Convenţiilor de la Geneva privind tratamentul prizonierilor de război.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici