7,5 milioane de locuitori şi 4 decese COVID-19. Hong Kong deschide sălile de jocuri video, saloanele şi barurile

  • Relaxarea continua în Hong Kong. De mâine, 8 mai, vor fi redeschise sălile de jocuri video şi tip arcade.
  • Locuitorii metropolei vor putea merge şi la saloanele de înfrumuseţare şi în baruri.
  • În Hong Kong au fost confirmate numai 1.041 de cazuri de coronavirus şi au fost înregistrate 4 decese.
805 afișări
Imaginea articolului 7,5 milioane de locuitori şi 4 decese COVID-19. Hong Kong deschide sălile de jocuri video, saloanele şi barurile

7,5 milioane de locuitori şi 4 decese COVID-19. Hong Kong dă liber la relaxare şi deschide sălile de jocuri video, saloanele şi barurile

Liber la relaxare după carantină. În Hong Kong, de mâine, se vor redeschide sălile de jocuri video, sălile de fitness, saloanele de înfrumuseţare şi barurile, unde vei putea merge alături de alţi 7 prieteni.

Relaxarea nu trebuie să vină însă şi în ceea ce priveşte distanţarea socială, care trebuie să fie respectată în continuare. Pentru sălile de jocuri video şi tip arcade, proprietarii trebuie să instaleze despărţitoare de Plexiglas între aparate sau chiar să ţină un scaun liber între clienţi. Hong Kong-ul reprezintă un model de succes în ce priveşte răspunsul la epidemia de coronavirus.

În metropola cu aproape 7,5 milioane de locuitori au fost înregistate doar 1.041 de cazuri de coronavirus şi 4 decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici