A evadat vaca Yvonne. Cotidianul Bild oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru găsirea ei

Cotidianul german Bild oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru găsirea unei vaci pe nume Yvonne, care a evadat de la stăpânii săi din Bavaria, după ce autorităţile locale au anunţat că aceasta ar putea fi un pericol pentru traficul rutier.

1950 afișări
Imaginea articolului A evadat vaca Yvonne. Cotidianul Bild oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru găsirea ei

A evadat vaca Yvonne. Cotidianul Bild oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru găsirea ei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Yvonne a dispărut în pădure, în apropiere de Zangberg, un sat aflat la o sută de kilometri de Munchen.

Potrivit cotidianului Bild, autorităţile locale au încercat s-o atragă pe Yvonne trimiţându-i în pădure pe sora ei, Walraut, pe fiul ei, Friesi, şi chiar pe un taur seducător pe nume Ernst, însă vaca a rămas indiferentă la aceste apeluri.

Cotidianul Bild a decis, sâmbătă, să ofere o recompensă de 10.000 de euro pentru capturarea animalului, după ce autorităţile locale au informat să vaca ar putea reprezenta un pericol pentru şoferii care circulă pe drumurile din zonă.

Uciderea vacii râmâne ultima soluţie, potrivit autorităţilor locale, care totuşi speră "tot ce e mai bun" pentru Yvonne.

După anunţarea recompensei, şoferii şi localnicii au început să caute vaca în pădurile din apropierea satului, iar o asociaţie pentru protecţia animalelor a propus, de asemenea, ca Yvonne să le fie vândută dacă este prinsă în viaţă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici