Accident rutier în Ungaria, soldat cu mai mulţi morţi

Mai multe persoane au murit, luni la prânz, şi altele au fost rănite pe autostrada M3 din Ungaria, în urma coliziunii a două camioane şi a două vehicule cu pasageri, relatează MTI.

4 afișări
Imaginea articolului Accident rutier în Ungaria, soldat cu mai mulţi morţi

Accident rutier în Ungaria, soldat cu un număr nedefinit de morţi

Numărul de victime ucise în acest accident se ridică la trei persoane, potrivit purtătorului de cuvânt al Administraţiei pentru dezastre naţionale, Tibor Dobson.

Cele trei persoane decedate sunt şoferul camionului care transporta banane, şi şoferii celor două autovehicule.

Unul dintre camioane, care transporta parafină, a luat foc, amplificând dezastrul, după ce a intrat în coliziune cu un alt camion, care transporta banane.

Accidentul s-a produs la circa 110 kilometri est de Budapesta, determinând oprirea traficului pe ambele sensuri de mers.

Purtătorul de cuvânt al administraţiei regionale pentru gestionarea dezastrelor, Attila Magyar, a declarat că parafina a luat foc după ce camionul a intrat în coliziune cu un altul. Două vehicule, care nu au putut reduce viteza, s-au ciocnit cu cele două camioane.

Pompierii se află la faţa locului şi au reuşit să prevină o explozie chimică.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici