Acţiune antimafia în Europa. Zeci de persoane au fost arestate

O amplă acţiune antimafia s-a desfăşurat luni în câteva ţări din Europa. Zeci de persoane au fost arestate în urma raidurilor, potrivit Reuters.

705 afișări
Imaginea articolului Acţiune antimafia în Europa. Zeci de persoane au fost arestate

Poliţiştii şi procurorii au participat la acţiunea în urma căreia au fost arestate 25 de persoane în Italia, Belgia şi Germania. Raidurile au vizat o reţea de traficanţi de droguri condusă de gruparea italiană 'Ndràngheta.

Potrivit Poliţiei italiene, traficul era coordonat din Calabria, casa tradiţională a 'Ndràngheta, dar exista şi un avanpost în Germania. Cantităţi mari „de cocaină, heroină şi haşiş” au trecut prin reţea, a spus poliţia italiană.

Suspecţii sunt acuzaţi de diverse infracţiuni, iar anchetatorii au pus sechestru pe bunuri în valoare totală de 3,8 milioane de euro.

Autorităţile belgiene susţin că arestările au legătură cu o operaţiune anterioară în timpul căreia a fost descoperită reţeaua prin care se transporta cocaină din America de Sud până în sudul Italiei, trecând prin Belgia şi Germania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici