Activistă Black Lives Matter, în stare critică după ce a fost împuşcată în cap

  • Sasha Johnson, activistă şi mamă a doi copii, se află în stare critică după ce a fost împuşcată în cap.
  • Partidul a declarat că atacul s-a produs "în urma numeroaselor ameninţări cu moartea ca urmare a activismului ei".
  • Incidentul pare să se fi întâmplat la o petrecere din Southwark, Londra.
2238 afișări
Imaginea articolului Activistă Black Lives Matter, în stare critică după ce a fost împuşcată în cap

Sursă foto: Twitter @kast_jay

Activista britanică a mişcării Black Lives Matter, Sasha Johnson, se află în stare critică după ce a fost împuşcată în cap, a declarat duminică partidul ei politic, relatează CNN.

"Cu mare tristeţe vă informăm că Sasha Johnson a fost atacată brutal, fiind împuşcată în cap. În prezent se află în terapie intensivă şi se află într-o stare critică.", a declarat „Partidul care ia iniţiativa” (TTIP).

Poliţia Metropolitană din Londra a răspuns la rapoartele legate de focurile de armă din sud-estul Londrei la ora 3 dimineaţa, ora locală, duminică dimineaţă, se arată într-un comunicat.

Partidul a declarat că atacul s-a produs "în urma numeroaselor ameninţări cu moartea ca urmare a activismului ei".

Autorităţile au spus că paramedicii au transportat o femeie de 27 de ani, rănită prin împuşcare, la un spital din sudul Londrei şi că incidentul pare să se fi întâmplat la o petrecere din Southwark.

Detectivii de la Comandamentul specializat al criminalităţii Met (Trident) efectuează o investigaţie şi doresc să vorbească cu orice persoană prezentă la petrecerea din zona Consort Road din Londra, au adăugat ei.

"O echipă dedicată de detectivi lucrează pentru a identifica persoana sau persoanele responsabile pentru acest incident", a declarat Jim Tele, inspector şef detectiv. 

El a adăugat că „are nevoie de ajutorul publicului” şi a îndemnat oamenii să declare dacă au auzit informaţii despre incident.

Sasha Johnson este mamă a doi copii şi lucrează, de asemenea, pentru a livra alimente şi produse alimentare familiilor care au nevoie, potrivit partidului, care a numit-o „o voce puternică pentru poporul nostru şi pentru comunitatea noastră” în declaraţia de duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici