Actorul Zachary Horwitz, condamnat la 20 ani de închisoare pentru schema "Ponzi"

Horwitz, în vârstă de 35 de ani, a fost acuzat că a băgat o parte din bani în conturile sale personale şi a folosit banii pentru achiziţionarea unei locuinţe personale pentru aproximativ 5,7 milioane de dolari în numerar, că a făcut excursii la Las Vegas şi că a zburat cu avioane charter. Horowitz „a strâns cel puţin 650 de milioane de dolari cu pretenţii false că banii investitorilor vor fi folosiţi ca să obţină drepturi de licenţă pentru filme pe care HBO şi Netflix au convenit să le distribuie în străinătate”.

1424 afișări
Imaginea articolului Actorul Zachary Horwitz, condamnat la 20 ani de închisoare pentru schema "Ponzi"

Actorul Zachary Horwitz, condamnat la 20 ani de închisoare pentru schema "Ponzi"

Zachary Horwitz, un actor care a recunoscut că a efectuat schema Ponzi de milioane de dolari, a fost condamnat luni la 20 de ani de închisoare federală.

Departamentul de Justiţie a declarat într-un comunicat de presă că Horowitz „a strâns cel puţin 650 de milioane de dolari cu pretenţii false că banii investitorilor vor fi folosiţi ca să obţină drepturi de licenţă pentru filme pe care HBO şi Netflix au convenit să le distribuie în străinătate”.

HBO, ca şi CNN, face parte din WarnerMedia.

În octombrie 2021, Horowitz a pledat vinovat pentru o acuzaţie federală de fraudă a valorilor mobiliare şi a recunoscut că a condus schema Ponzi.
El a primit o condamnare la 240 de luni, potrivit comunicatului de luni , şi trebuie să plătească mai mult de 230 de milioane de dolari ca restituire. CNN l-a  contactat avocatul lui Horwitz pentru comentarii.

Horwitz, în vârstă de 35 de ani, a fost acuzat că a băgat o parte din bani în conturile sale personale şi a folosit banii pentru achiziţionarea unei locuinţe personale pentru aproximativ 5,7 milioane de dolari în numerar, că a făcut excursii la Las Vegas şi că a zburat cu avioane charter, potrivit unei plângeri depuse de către Securities and Exchange Commission .
Horwitz – mai cunoscut sub numele său de scenă „Zach Avery” – şi-a petrecut ultimul deceniu jucând în multe filme cu buget redus, inclusiv „Trespassers” şi „The White Crow”, conform profilului său IMDb . De asemenea, a avut un rol minor necreditat în „Fury”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici