Adrian Zuckerman, confirmat de Senatul american pentru funcţia de ambasador al Statelor Unite în România

Senatul american a votat miercuri, în număr de 65 pentru şi 30 împotrivă, numirea avocatului Adrian Zuckerman pentru funcţia de ambasador al Statelor Unite în România, anunţă cotidianul The Washington Post.

1314 afișări
Imaginea articolului Adrian Zuckerman, confirmat de Senatul american pentru funcţia de ambasador al Statelor Unite în România

Adrian Zuckerman, confirmat de Senatul american pentru funcţia de ambasador al Statelor Unite în România

Adrian Zuckerman este un avocat în indrustria imobiliarelor, provenind din firma de avocatură Seyfarth Shaw, cu sediul în New York, care a imigrat în copilărie din România către Statele Unite. Conform audierii sale din faţa Comisiei pentru Relaţii Externe a Senatului american, în momentul nominalizării sale care a avut loc în iunie, oficialul american a afirmat că intenţionează să se revanşeze faţă de ospitalitatea americanilor prin promovarea intereselor Washingtonului la Bucureşti.

„Dacă voi fi confirmat, voi continua oferirea sprijinului pentru eforturile notabile (întreprinse, n.red.) împotriva corupţiei din România”, a declarat acesta în luna iunie. „Lupta împotriva corupţiei şi sprijinirea independenţei judiciare sunt vitale pentru prosperiatatea şi siguranţa României pe termen lung”, a adăugat Zuckerman.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici