Aeroportul Chişinău şi-a reluat activitatea în regim normal

Aeroportul Internaţional Chişinău şi-a reluat activitate în regim normal, fiind deschis spre circulaţie şi terminalul sosiri, relatează deschide.md.

200 afișări
Imaginea articolului Aeroportul Chişinău şi-a reluat activitatea în regim normal

Sursa foto: Mediafax Foto

Aeroportul Internaţional Chişinău şi-a reluat activitate în regim normal, fiind deschis spre circulaţie şi terminalul sosiri, potrivit Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova.

Totodată, potrivit IGPF, în Aeroportul Internaţional Chişinău a fost crescut nivelul de mobilizare pentru asigurarea securităţii şi ordinii publice.

Un atac armat a avut loc vineri seara pe Aeroportul internaţional din Chişinău. Un cetăţean străin, căruia i-a fost interzisă intrarea în R.Moldova, a împuşcat mortal un poliţist de frontieră şi un angajat al securităţii aeroportuare. Atacatorul a fost capturat, el aflându-se în stare gravă la spital.

Conducerea Republicii Moldova a transmis condoleanţe familiilor îndoliate ale victimelor şi a dat asigurări că va spori măsurile de asigurare a securităţii şi ordinii publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici