Alegerile prezidenţiale din SUA - Mitt Romney: Republicanii vor face front comun pentru a-l învinge pe Barack Obama

Candidatul la învestitura republicană pentru alegerile prezidenţiale americane Mitt Romney a afirmat vineri că, indiferent cine va fi republicanul desemnat să se confrunte cu Barack Obama, el şi adversarii săi vor face front comun pentru ca la Casa Albă să fie ales un republican.

527 afișări
Imaginea articolului Alegerile prezidenţiale din SUA - Mitt Romney: Republicanii vor face front comun pentru a-l învinge pe Barack Obama

Alegerile prezidenţiale din SUA - Mitt Romney: Republicanii vor face front comun pentru a-l învinge pe Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne vom lăsa la o parte orgoliile şi rănile (...) şi vom face ce trebuie pentru ţara noastră", le-a declarat Mitt Romney simpatizanţilor săi în timpul unei cine la Tilton, în New Hampshire, unde vor avea loc marţi primele alegeri primare, în cadrul procesului de desemnare a candidatului republican care se va confrunta cu Barack Obama la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Mitt Romney a câştigat cu diferenţă foarte mică scrutinul organizat în Iowa în această săptămână.

"Dacă nu voi fi desemnat candidat, voi susţine candidatul nostru, voi munci pentru el. Voi munci dur pentru el", a declarat fostul guvernator de Massachusetts, stat vecin cu New Hampshire.

Romney şi-a avertizat, de asemenea, simpatizanţii, considerând că avansul său în sondajele realizate în New Hampshire nu este suficient pentru a câştiga.

"Suntem implicaţi într-o bătălie adevărată. Ştiu că unele dintre institutele de sondaje dau asigurări că voi ieşi bine. Dar lăsaţi-mă să vă spun că aceste sondaje pot foarte bine să dispară de la o zi la alta", a avertizat Mitt Romney.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici