Alertă de coronavirus la Kremlin. Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin este în spital

  • Dimitry Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, a fost confirmat cu coronavirus
  • În vârstă de 52 de ani, el este în prezent în spital
  • Nu este clar dacă în ultimele zile el s-a întâlnit cu preşedintele rus
2385 afișări
Imaginea articolului Alertă de coronavirus la Kremlin. Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin este în spital

Alertă de coronavirus la Kremlin. Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin este în spital

 

Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitry Peskov, a ajuns în spital. Acesta a anunţat că este infectat cu coronavirus.

„Da, sunt bolnav. Primesc tratament chiar în acest moment“, a spus Peskov pentru agenţia RIA Novosti, fără a da şi alte detalii despre starea sa de sănătate.

În vârstă de 52 de ani, Dmitry Peskov este al doilea oficial al administraţiei Putin care se îmbolnăveşte, după ce, mai întâi, unul dintre şefii de personal de la Kremlin a contractat virusul. Alţi trei oficiali ruşi de rang înalt au fost confirmaţi cu coronavirus în ultima lună, inclusiv premierul, Mihail Mişustin.

Nu este clar când s-a întâlnit ultima oară Vladimir Putin cu purtătorul său de cuvânt. Încă de luna trecută, preşedintele rus s-a autoizolat la reşedinţa sa de lângâ Moscova, de unde a revenit în capitală doar pentru a participa sâmbăta trecută la ceremoniile legate de Ziua Victoriei.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici