Alertă de raid aerian la Kiev, explozii în Zaporojie

O alertă de raid aerian a pornit sâmbătă după amiază în capitala ucraineană Kiev. În regiunea Zaporojie se aud explozii, au relatat martorii, potrivit Sky News.

997 afișări
Imaginea articolului Alertă de raid aerian la Kiev, explozii în Zaporojie

Alertă de raid aerian la Kiev, explozii în Zaporojie

O alertă antiaeriană a fost pornită la Kiev sâmbătă, după ora 18.00, anunţă presa locală.

Atacul are loc după ce ruşii au ameninţat că vor riposta ca urmare a loviturilor ucrainene asupra navelor ruseşti din Marea Neagră.

Locuitorii capitalei au fost sfătuiţi să se adăpostească.

Tot sâmbătă, explozii au fost auzite la Zaporojie, în regiunea în care se află cea mai mare centrală nucleară din Europa şi unde au avut loc lupte violente în ultimele luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici