Ali Khamenei îl ameninţă cu exilarea pe candidatul de opoziţie Mir Hossein Moussavi

Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, l-a ameninţat pe candidatul de opoziţie Mir Hossein Moussavi că riscă să fie trimis în exil dacă nu îşi va exprima susţinerea pentru regimul iranian, relatează cotidianul The Times în ediţia electronică.

18 afișări
Imaginea articolului Ali Khamenei îl ameninţă cu exilarea pe candidatul de opoziţie Mir Hossein Moussavi

Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ayatollahul Ali Khamenei i-a cerut lui Mir Hossein Moussavi să vină alături de el la discursul rostit vineri la Universitatea din Teheran, pentru a lansa un apel la unitate naţională.

Mir Hossein Moussavi a denunţat fraude electorale în scrutinul prezidenţial din 12 iunie, câştigat de preşedintele actual Mahmoud Ahmadinejad.

Ultimatumul liderului suprem iranian a fost lansat în cursul unei întâlniri cu reprezentanţii celor trei candidaţi ai opoziţiei care susţin că alegerile au fost fraudate.

Moussavi, în vârstă de 67 de ani, s-a afirmat în politică în urma revoluţiei islamice de la sfârşitul anilor 1970, fiind ulterior premier al Iranului, în timpul războiului cu Irakul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici