Alitalia a anulat 74 zboruri de pe aeroportul Roma-Fiumicino

Compania aeriană Alitalia a anulat luni 74 de zboruri ce urmau să decoleze sau să aterizeze pe aeroportul Roma-Fiumicino, inclusiv cele spre Paris, Frankfurt, Tunis sau Praga, din cauza mişcării de protest a unei părţi a personalului aeroportuar.

73 afișări
Imaginea articolului Alitalia a anulat 74 zboruri de pe aeroportul Roma-Fiumicino

Alitalia a anulat 74 zboruri de pe aeroportul Roma-Fiumicino

Potrivit agenţiei aeroportuare Telenews, o reuniune a personalului a provocat aceste anulări.

Numeroşi pasageri ale căror avioane au putut decola sau ateriza au avut probleme cu bagajele, aşteptând chiar câteva ore pentru a le recupera, potrivit aceleiaşi surse.

Personalul a organizat această reuniune pentru a protesta faţă de condiţiile contractuale impuse de Alitalia angajaţilor noii companii aeriene care va lua fiinţă oficial la 12 - 13 ianuarie.

Angajaţii sunt nemulţumiţi în special pentru că nu sunt respectate criteriile de vechime.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici