Altercaţie între paza lui Macron şi poliţia israeliană. Preşedintele francez, acces de furie: Nu-mi place ce-ai făcut în faţa mea. VIDEO

Incident în Israel după ce membrii din echipa de securitate a lui Emmanuel Macron au avut o altercaţie cu membri din serviciul de securitate israelian, lângă Biserica Sfânta Ana din Ierusalim, relatează BFMTV.

10767 afișări
Imaginea articolului Altercaţie între paza lui Macron şi poliţia israeliană. Preşedintele francez, acces de furie: Nu-mi place ce-ai făcut în faţa mea. VIDEO

Altercaţie între paza lui Macron şi poliţia israeliană. Preşedintele francez, acces de furie: Nu-mi place ce-ai făcut în faţa mea. VIDEO

Un membru al forţelor de securitate israeliene a fost scos afară din biserică de membri din echipa de pază a lui Macron în urma unei altercaţii, relatează BFMTV, care citează jurnaliştii prezenţi la faţa locului.

„Pleacă! Imi pare rău, cunoaştem regulile, nimeni nu trebuie să provoace. Nu-mi place ce ai făcut în faţa mea” a transmis Macron forţelor de securitate israeliene.

Biserica Sfânta Ana, situată în Oraşul Vechi din Ierusalim, este potrivit tradiţiei locul unde s-ar fi aflat casa Sfinţilor Părinţi Ioachim şi Ana. Preşedintele francez a sosit miercuri în Israel pentru a participa la ceremoniile dedicate împlinirii a 75 de ani de la eliberarea lagărului Auschwitz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici