„Amanta” rusoaică a lui Bill Gates, fotografiată alături de spioana Kremlinului, Anna Chapman

Fotografia datează din vremea presupusei relaţii dintre fondatorul Microsoft şi Mila Antonova.

7877 afișări
Imaginea articolului „Amanta” rusoaică a lui Bill Gates, fotografiată alături de spioana Kremlinului, Anna Chapman

Mila Antonova, celebră jucătoare de bridge, indicată ca şi „iubită” al lui Bill Gates, apare de data aceasta nu alături de fondatorul Microsoft, ci împreună cu atrăgătoarea spioană rusă Anna Chapman, „The Red” (Roşcata).

Imaginea celor două tinere care se plimbă pe lângă Wall Street - publicată astăzi de Daily Mail şi promovată de site-urile internaţionale - a fost surprinsă între sfârşitul anului 2009 şi începutul lui 2010, deci la momentul presupusei poveşti de dragoste pe care Gates ar fi avut-o cu Antonova.

Se ştie că s-a născut Anya Kushcenko şi a devenit Anna Chapman după ce s-a căsătorit cu un psiholog englez de care a divorţat păstrând numele de familie britanic. Este fiică a unui fost ofiţer KGB, expulzat din Statele Unite.

A fost la rândul ei arestată la New York, pe 27 iunie 2010, împreună cu alţi nouă „colege”. Un spion care se mutase New York, în aşteptarea noilor comenzi. Cum s-au cunoscut cele două femei nu este încă deloc clar.

La cinci zile după dezvăluirile lui Jeffrey Epstein despre şantajarea lui Bill Gates pentru relaţia sa secretă cu Mila Antonova, această fotografie ridică noi întrebări: pe lângă legăturile tulburătoare cu finanţatorul pedofil, a fost magnatul implicat în încercarea Moscovei de a infiltra spioni printre bogaţii şi puternicii Vestului?

Mila îl abordase pe Eipstein ca pe un filantrop miliardar. El îi finanţase studiile ca programatoare de computere. L-a cunoscut în 2013 prin Boris Nikolic, consilier al lui Bill Gates.

Fata îl cunoscuse pe fondatorul Microsoft cu patru ani mai devreme, ca jucător de bridge: el avea 55 de ani, iar ea peste 20 de ani.

Astăzi, ea este un antreprenor care locuieşte în Palo Alto, California, şi lucrează ca inginer software, specializată în dezvoltarea Python şi JavaScript, la o companie numită Beyond Pricing. Acum, va trebui să explice relaţia alarmantă cu roşcata Anna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici