Ambasador ONU: SUA aşteaptă cu nerăbdare rezultatul întâlnirii dintre Ucraina şi Rusia de la graniţa cu Belarus

În timp ce liderii ucraineni şi ruşi sunt de acord să se întâlnească la graniţa cu Belarus, ambasadorul SUA la Naţiunile Unite, Linda Thomas-Greenfield, a declarat în cadrul emisiunii "State of the Union" de la CNN că SUA "aşteaptă cu nerăbdare ceea ce va ieşi din aceste discuţii".

2636 afișări
Imaginea articolului Ambasador ONU: SUA aşteaptă cu nerăbdare rezultatul întâlnirii dintre Ucraina şi Rusia de la graniţa cu Belarus

Ambasador ONU: SUA aşteaptă cu nerăbdare rezultatul întâlnirii dintre Ucraina şi Rusia de la graniţa cu Belarus

Am indicat întotdeauna că am vrut să găsim o soluţie diplomatică, iar Rusia a ales confruntarea", a declarat Tomas-Greenfield pentru Dana Bash de la CNN. „Acest efort diplomatic este un efort în plus pentru a-i aduce pe ruşi la masa negocierilor".
 
Thomas-Greenfield nu a dat un răspuns direct atunci când a fost întrebat dacă SUA consideră că acesta este un efort de bună-credinţă din partea ruşilor, potrivit CNN.
 
Nu pot să intru în mintea ruşilor - în mintea lui Putin sau în raţionamentul rusesc, aşa că rămâne de văzut, dar să - vedem ce iese de aici", a spus ea.
 
Delegaţia ucraineană se va întâlni cu cea rusă la graniţa cu Belarus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici