Arabia Saudită a interceptat o rachetă lansată de pe teritoriul Yemenului

Unităţi din cadrul apărării antiaeriene saudite au interceptat luni, la Jazan (sud-vest), un oraş de la frontiera cu Yemenul, o rachetă lansată de pe teritoriul ţării vecine, a anunţat coaliţia împotriva rebelilor yemeniţi condusă de Arabia Saudită, relatează AP în pagina electronică.

857 afișări
Imaginea articolului Arabia Saudită a interceptat o rachetă lansată de pe teritoriul Yemenului

Arabia Saudită interceptează o rachetă lansată de pe teritoriul Yemenului

Racheta a fost lansată luni dimineaţa, iar Forţele aeriane saudite au răspuns imediat şi au distrus rampa de lansare, în Yemen, precizează coaliţia într-un comunicat.

O coaliţie condusă de către saudiţi vizează rebeli şiiţi - huthi - în Yemen, din martie.

Grăniceri şi militari saudiţi au fost ucişi, anterior, în schimburi de focuri la frontieră, în cadrul acestei campanii.

Aproximativ 2.000 de persoane au fost ucise, iar alte aproximativ 8.000 de rănite în războiul din Yemen, potrivit unor organizaţii din domeniul umanitar. Cel puţin 1.037 de civili au fost ucişi în acest conflict, estimează ONU.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici