Armata israeliană a atacat poziţii islamiste din Siria. Aeroportul din Damasc a fost închis

Armata israeliană a atacat poziţii islamiste situate la periferia capitalei Siriei, iar Aeroportul internaţional din Damasc a fost închis deoarece pista a fost afectată de bombardamentele israeliene.

3232 afișări
Imaginea articolului Armata israeliană a atacat poziţii islamiste din Siria. Aeroportul din Damasc a fost închis

Cel puţin o persoană a fost rănită în urma bombardamentelor israeliene efectuate vineri dimineaţă la periferia sudică a oraşului Damasc, anunţă presa de stat siriană şi site-ul Ynetnews.com.

Sistemele antiaeriene siriene au interceptat unele dintre rachetele israeliene, dar altele au provocat daune semnificative.

Pista Aeroportului internaţional din Damasc a fost avariată în bombardamentele israeliene, afirmă surse citate de Agenţia France-Presse şi de cotidianul The Times of Israel.

Aeroportul a fost închis, iar toate zborurile sunt amânate cel puţin 48 de ore.

Aceasta este a doua serie de bombardamente israeliene din ultimele zile. Luni, avioane militare israeliene au atacat poziţii ale armatei siriene.

Israelul efectuează frecvent bombardamente în Siria, vizând în principal poziţii militare iraniene sau transporturi de armament destinate organizaţiei şiite Hezbollah. Iranul şi mişcarea fundamentalistă Hezbollah au trimis militanţi în Siria pentru a ajuta Administraţia Bashar Al-Assad în conflictul cu grupuri insurgente şi teroriste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici