Aterizare cu probleme din cauza rafalelor de vânt pentru un avion al companiei Jet2.com, la Funchal

Un avion al companiei britanice Jet2.com a avut probleme la aterizare, luni, pe aeroportul din Funchal, în Insulele Madeira, coada aparatului de zbor lovind pista din cauza rafalelor puternice de vânt, a anunţat ANAM, compania care administrează aeroportul.

401 afișări
Imaginea articolului Aterizare cu probleme din cauza rafalelor de vânt pentru un avion al companiei Jet2.com, la Funchal

Aterizare cu probleme din cauza rafalelor de vânt pentru un avion al companiei Jet2.com, la Funchal (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cei 176 de pasageri aflaţi la bordul avionului care venea din Leeds (nordul Angliei) au scăpat nevătămaţi din incident, în timp ce coada aparatului de zbor "a fost uşor deteriorată", a precizat ANAM.

Intemperiile care afectează începând de sâmbătă arhipelagul portughez Madeira au perturbat grav traficul aerian.

Şase zboruri, de asemenea venind din Marea Britanie, au fost deturnate, dintre care patru spre Insula Porto Santo, situată în vecinătate, şi două spre Insula Tenerife, în arhipelagul Canare.

Situat între munţi şi Oceanul Atlantic, aeroportul din Funchal este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai periculoase din lume.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici