Aterizare neprogramată în Iran a unui avion rusesc cu 150 de pasageri la bord

Un avion rusesc cu 150 de persoane la bord a efectuat duminică o aterizare de urgenţă în Iran, din cauza unei neînţelegeri cu controlul de trafic aerian din Dubai, aeroportul de destinaţie, a anunţat un purtător de cuvânt al companiei Orenburg Airlines, citat de RIA Novosti, în pagina electronică.

21 afișări

Avionul, un Boeing 737, a aterizat de urgenţă la patru ore şi jumătate de la decolarea din oraşul Perm, situat în Urali.

Iniţial, postul de radio Echo Moskvîi anunţase că avionul a efectuat aterizarea neprogramată din Iran din cauza unor probleme tehnice.

Compania a precizat că pasagerii vor ajunge în Dubai în cursul zilei de duminică. "Pasagerii au primit apă şi a fost instalat un sistem de aer condiţionat extern. În viitorul apropiat, avionul va pleca spre Dubai", a declarat purtătorul de cuvânt al companiei Orenburg Airlines.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici