VIDEO  Au trăit ca animalele: ocupanţii ruşi au locuit într-o coteţ cu porci

Detalii şocante despre viaţa ruşilor care au ocupat teritorii din Ucraina ies la iveală după alungarea lor.

704 afișări
Imaginea articolului Au trăit ca animalele: ocupanţii ruşi au locuit într-o coteţ cu porci

Ruşii au locuit cu porcii

Un videoclip postat de Serviciile Secrete ale Ucrainei arată mizeria în care au fost cazaţi soldaţii ruşi de către ofiţerii lor.

Tabăra a fost stabilită de comandanţi într-un coteţ cu porci, animale alături de care invadatorii au convieţuit.

În imagini apar şi obiecte de uz caznic luate cu forţa de ruşi de la ucraineni (maşini de spălat, cu precădere), cu scopul de a le duce acasă.

N-au mai apucat să-şi ducă planul la bun sfârşit, fiind alungaţi de contraofensiva Kievului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici