Australia interzice accesul cetăţenilor străini din cauza pandemiei de coronavirus

  • Premierul Australiei, Scott Morrison, a anunţat joi că a decis să interzică accesul tuturor cetăţenilor străini care nu au reşedinţă în ţară
  • Morrison susţine că măsura a fost luată pentru că cele mai multe cazuri de infecţie cu coronavirus au fost persoane venite din străinătate
  • Australia a înregistrat până acum aproximativ 600 de cazuri de infecţie cu coronavirus
388 afișări
Imaginea articolului Australia interzice accesul cetăţenilor străini din cauza pandemiei de coronavirus

Sursa foto: Profimedia

Premierul Australiei, Scott Morrison, a anunţat joi că a decis să interzică accesul în ţară pentru toţi cetăţenii străini care nu au reşedinţă în Australia începând de vineri, pe fondul pandemiei de coronavirus, potrivit Reuters.

„Cazurile pe care le-am înregistrat au fost importate în proporţie covârşitoare”, a spus Morrison, motivând astfel decizia luată de Guvernul de la Canberra.

Australia a înregistrat aproximativ 600 de cazuri de infecţie şi şase decese din cauza coronavirusului, un număr relativ scăzut în comparaţie cu alte ţări, dar oficialii sunt din ce în ce mai îngrijoraţi de posibilitatea unei creşteri rapide a numărului de cazuri în ţară.

Anterior, Canberra a decis restricţionarea activităţii restaurantelor, cafenelelor şi cinematografelor, în încercarea de a limita răspândirea virusului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici