Austria: o fată de 15 ani a dispărut. Răpită de islamişti?

Tinerei i s-a pierdut urma din august anul trecut, la Innsbruck, iar o ipoteză este că s-ar fi căsătorit cu un musulman necunoscut.

1556 afișări
Imaginea articolului Austria: o fată de 15 ani a dispărut. Răpită de islamişti?

Austria: o fată de 15 ani a dispărut. Răpită de islamişti?

O fată austriacă în vârstă de 15 ani, din Innsbruck, a dispărut pe 16 august anul trecut şi nu mai există ştiri.

Este posibil să fi fost răpită şi s-ar afla în mâinile unui grup de islamişti. Astăzi, poliţiştii oraşului Tirol, în legătură cu dispariţia adolescentei, au spus că este probabil „legată de o islamizare anterioară practicată într-un mod riguros şi conservator”.

Anchetatorii speculează că tânăra de 15 ani, înălţime de aproximativ 160 de centimetri, construcţie subţire, păr roşu-brun, lentile de contact albastre, s-a căsătorit cu un bărbat musulman care îi era necunoscut.

Deocamdată, nu este clar unde se află tânăra, investigaţiile se concentrează pe Germania, dar nici alte ţări nu sunt excluse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici