Autorităţile au ordonat evacuarea locuitorilor din nord-vestul Floridei din cauza uraganului Michael

Autorităţile din Statele Unite au ordonat luni evacuarea locuitorilor din mai multe oraşe din nord-vestul statului american Florida, din cauza uraganului Michael, care urmează să lovească zona miercuri, au anunţat autorităţile locale, relatează Associated Press.

948 afișări
Imaginea articolului Autorităţile au ordonat evacuarea locuitorilor din nord-vestul Floridei din cauza uraganului Michael

Autorităţile au ordonat evacuarea locuitorilor din nord-vestul Floridei din cauza uraganului Michael

Uraganul Michael este încadrat momentan la categoria 1, dar reprezentanţii Centrului Naţional pentru Uragane (NHC) au avertizat că acesta ar putea fi încadrat zilele următoare la categoria 3.

Meteorologii au anunţat că precipitaţiile vor fi de aproximativ 30 de litri/mp şi există risc crescut de inunaţii.

Rick Scott, guvernatorul din Florida, a declarat stare de urgenţă în peste 20 de oraşe din nord-vestul statului şi a anunţat că numărul zonelor evacuate este posibil să crească. Peste 5.000 de soldaţi au fost mobilizaţi pentru a interveni în caz de nevoie.

„Nu mai avem timp. Astăzi este ziua în care trebuie să ne facem un plan, deoarece mâine poate fi prea târziu. Este important să aveţi grijă de voi, de familiile voastre şi de afacerile voastre având în vedere apropierea uraganului Michael”, a transmis guvernatorul prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici