Autorităţile germane, raiduri împotriva unei reţele neonaziste implicată în vânzare de droguri şi spălare de bani

  • Autorităţile germane au lansat raiduri coordonate împotriva caselor şi birourilor membrilor unei reţele neonaziste.
  • Reţeaua se ocupă cu vânzare de droguri şi spălare de bani.
  • Operaţiunea poliţiei ar fi rezultat în urma unei interceptări telefonice.
203 afișări
Imaginea articolului Autorităţile germane, raiduri împotriva unei reţele neonaziste implicată în vânzare de droguri şi spălare de bani
Autorităţile germane au lansat raiduri coordonate împotriva caselor şi birourilor membrilor unei reţele neonaziste implicate în vânzările la scară largă de droguri şi spălarea banilor, notează dpa.
 
Poliţia din estul Turingiei a declarat că a efectuat raiduri asupra a 27 de case şi proprietăţi comerciale, cu peste 500 de ofiţeri implicaţi în percheziţie.
 
Au fost raiduri şi în statele Hesse şi Saxonia-Anhalt.
 
Opt suspecţi cu vârste cuprinse între 24 şi 55 de ani au fost arestaţi în timpul raidurilor, a adăugat poliţia.
 
Autorităţile au căutat, de asemenea, să confişte maşinile care ar putea avea legătură cu infracţiunile.
 
Potrivit unui raport al autorităţilor, suspecţii fac parte din două organizaţii neonaziste care controlează vânzările de droguri în statul Turingia de câţiva ani.
 
Operaţiunea poliţiei ar fi rezultat  în urma unei interceptări telefonice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici