Autorul filmului "Atac asupra Moldovei" recunoaşte că a realizat un montaj al convorbirilor

Constantin Starîş, autorul filmului "Atac asupra Moldovei", care incriminează opoziţia pentru orchestrarea violenţelor de la Chişinău, a recunoscut că a realizat un montaj din convorbirile telefonice între primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, şi omul de afaceri Gabriel Stati, relatează Unimedia.md.

Urmărește
92 afișări
Imaginea articolului Autorul filmului "Atac asupra Moldovei" recunoaşte că a realizat un montaj al convorbirilor

Constantin Starîş, autorul clipului electoral procomunist "Atac asupra Moldovei" (Imagine: www.vipmagazin.md)

"Sunt gata să recunosc faptul că este un montaj", a declarat pentru Omega Constantin Starîş, autorul clipului electoral procomunist "Atac asupra Moldovei", în care opoziţia este acuzată că ar fi organizat acţiunile de vandalizare a Parlamentului şi preşedinţie din 7 aprilie. Acesta justifică necesitatea montajului prin intenţia de "a proteja urechile telespectatorilor de un limbaj necenzurat", a adăugat el.

Anterior, Chirtoacă declarase că înregistrarea discuţei sale telefonice este trucată şi reprezintă o compilaţie realizată din mai multe discuţii, cuvintele fiind rupte din context şi montate în aşa fel încât să lase să sugereze că liderii opoziţiei ar fi organizat violenţele din 7 aprilie.

Ca un exemplu în acest sens, Chirtoacă a trimis redacţiei Unimedia un montaj audio, în care preşedintele Vladimir Voronin acuză comuniştii că au prădat ţara, nu respectă Constituţia şi fură voturile alegătorilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici