Azerbaidjan, bombardat la frontieră de trupele armene. Cum au ripostat

  • Armata armeană a bombardat poziţiile armatei azere în zona de frontieră a districtului Sadarak
  • Tensiunile în regiunea Nagorno-Karabah mocnesc de peste trei decenii
  • Armenia şi Azerbaidjan schimbă în mod regulat focuri de artilerie peste graniţa lor comună
1256 afișări
Imaginea articolului Azerbaidjan, bombardat la frontieră de trupele armene. Cum au ripostat

Sursa foto: Hepta

Forţele armate ale Armeniei au bombardat poziţiile armatei azere în zona de frontieră a districtului Sadarak, a anunţat Ministerul Apărării din Azerbaidjan.

„Unităţi ale forţelor armate armene au tras în poziţiile armatei azere cu diferite muniţii de calibru mic”, a declarat ministerul apărării într-un comunicat.

Drept ripostă, armata azeră a lansat mai multe rachete peste graniţă. De asemenea, armata armeană a bombardat poziţiile armatei azere de lângă Susha, în regiunea Nagorno-Karabah, susţine ministerul.

Armenia şi Azerbaidjan sunt în conflict de peste trei decenii din cauza regiunii Nagorno-Karabah, pe care fiecare o reclamă ca fiind a sa. Ambele state schimbă în mod regulat focuri de artilerie peste graniţa lor comună.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici