Băiatul născut la ora 11.11 pe 11 noiembrie 2011 a împlinit 11 ani

Daniel Saunders, băiatul din Bishop's Stortford, Hertfordshire, care s-a născut în 11 noiembrie la ora 11.11 a împlinit, vineri, 11 ani şi a primit 11 cadouri. Atât el, cât şi mama sa, Charlotte, consideră că cifra 11 este numărul lor norocos, scrie Daily Mail.

1183 afișări
Imaginea articolului Băiatul născut la ora 11.11 pe 11 noiembrie 2011 a împlinit 11 ani

Sursa foto: Profimedia

Daniel Saunders trebuia să se nască în 17 noiembrie, dar s-a născut cu şase zile mai devreme. El a numit cifra 11 drept talismanul său.

Tânărul din Bishop's Stortford, Hertfordshire, a primit, vineri, 11 cadouri pentru a marca această sărbătoare importantă.

„Am aşteptat cu nerăbdare această aniversare. Este mai emoţionantă decât orice altă zi de naştere”, s-a bucuraat daniel.

El a explicat, de asemenea, că cifra 11 este un „număr maestru în numerologie” şi poartă noroc şi „potenţial de viitor” pentru băiat.

Potrivit Numerology.com, acesta este, de asemenea, legat de o „sursă superioară de înţelepciune”.

„Este numărul meu norocos şi este uşor de reţinut. Nimeni nu uită niciodată ziua mea de naştere”, a mai spus Daniel.

Mama sa, Charlotte, în vârstă de 41 de ani, a considerat, de asemenea, că 11 este un număr norocos încă de când era în şcoala primară, ceea ce face ca ziua de naştere a fiului ei să fie cu atât mai specială.

Tatăl său, Jason, în vârstă de 42 de ani, care conduce o firmă de întreţinere a terenurilor, este încântat să sărbătorească această „zi foarte importantă”.

Daniel va juca fotbal de ziua lui înainte de a avea o petrecere cu pizza cu prietenii săi şi sora sa Grace, în vârstă de 14 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici