Barack Obama acceptă să participe la două noi dezbateri cu Hillary Clinton

Candidatul democrat la învestitura pentru alegerile prezidenţiale din SUA Barack Obama a acceptat joi să participe la două noi dezbateri cu rivala sa, Hillary Clinton, înainte de 4 martie, au declarat oficiali din echipa sa de campanie.

2 afișări
Imaginea articolului Barack Obama acceptă să participe la două noi dezbateri cu Hillary Clinton

Candidatul democrat la alegerile prezidenţiale din SUA Barack Obama

Una dintre dezbateri va avea loc la 26 februarie, în Cleveland, Ohio, iar cealaltă va fi organizată în Texas, la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Statele Ohio, Rhode Island, Texas şi Vermont vor organiza consultări electorale la 4 martie.

Clinton a propus organizarea a cinci dezbateri în această perioadă, însă Obama a respins cererea, precizând că trebuie să participe la mai multe evenimente de campanie alături de alegători.

De obicei, candidaţii îşi întrerup programul de campanie pentru a se pregăti în zilele în care sunt organizate dezbateri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici