Ben Shapiro i-a făcut o recenzie acidă filmului ,,Barbie" şi a ars două păpuşi

  • Ben Shapiro, personalitate conservatoare media, face o recenzie acidă la adresa ,,Barbie".
  • Comentatorul media susţine că filmul este feminist şi că divizează societatea modernă.
  • Ben Shapiro, despre film: , înstrăinează bărbaţii de femei”.
1913 afișări
Imaginea articolului Ben Shapiro i-a făcut o recenzie acidă filmului ,,Barbie" şi a ars două păpuşi

Ben Shapiro-YouTube/Barbie

Deşi filmul ,,Barbie" a reuşit să obţină încasări mari şi a fost lăudat de fanii păpuşii iconice din întreaga lume, a primit şi critici dure.

Unul dintre cei mai înverşunaţi comentatori politici din SUA, Ben Shapiro, cunoscut ca fiind o personalitate conservatoare şi simpatizant republican, i-a făcut o recenzie acidă filmului după ce l-a vizionat în aceeaşi zi cu filmul Oppenheimer.

,,Ok oameni buni, tocmai m-am întors de la cinema, văzând Barbie şi Oppenheimer. Şi o să vă spun care este filmul anului 2023 şi care este cel mai prost.
Pentru cei care abia aşteaptă recenzia mea privind filmul Barbie, am să-l fac în cel mai ,,Oppenheimer" stil".

Ben Shapiro ia două exemplare de păpuşi Barbie şi Ken şi le dă foc.

,,Are mesaj politic. Este în mod explicit făcut să divizeze bărbaţii de femei. Are un mesaj negativ asupra copiilor.  Pentru că politica nu are sens, pentru că scenariul nu are sens, pentru că actoria nu are sens. Pentru că întregul film este o vomă de câine, este micul dejun al unui câine. O să-i dau nota MINUS INFINIT BARBIE. Este atât de prost. Este Barbie din 10. Este ca o Barbie stereotipică. Ca  robotul cu cap de Barbie  făcut de copilul ciudat din primul film ,,Toy Story". Ăsta este. Ah,şi apropo, Opppenheimer este un film bun!".

Ben Shapiro a fost ironizat pentru că a ars două exemplare de păpuşi Barbie şi Ken. Câţiva internauţi de pe Reddit l-au comparat chiar cu antagonistul filmului ,,Toy Story", distrugătorul de jucării. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici