Benjamin Netanyahu a ajuns la spital după ce ar fi leşinat. Care este starea de sănătate a premierului israelian

  • Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost transportat sâmbătă la spital, dar în stare bună, a anunţat biroul său.
  • Presa locală a relatat că acesta nu se simţea bine şi a fost supus unor analize medicale.
833 afișări
Imaginea articolului Benjamin Netanyahu a ajuns la spital după ce ar fi leşinat. Care este starea de sănătate a premierului israelian

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Netanyahu, în vârstă de 73 de ani, a fost supus unor evaluări medicale la spitalul Sheba din Tel Hashomer, în apropiere de Tel Aviv, potrivit unei scurte declaraţii a biroului său.

Presa israeliană a spus că a fost dus acolo complet conştient de la reşedinţa sa privată, relatează agenţia Reuters.

Walla, un important site de ştiri israelian, a citat un oficial apropiat lui Netanyahu, care a declarat că acesta a leşinat acasă, dar că era pe deplin conştient la spital.

Netanyahu a mai avut probleme de sănătate în timpul postului evreiesc de Yom Kippur, la începutul lunii octombrie 2022, şi a fost spitalizat pentru scurt timp. Israelul a fost cuprins de un val de căldură în weekend.

Netanyahu, în vârstă de 73 de ani, este cel mai longeviv lider al Israelului. El a avut mai multe mandate care se întind pe durata a peste 15 ani. Actualul său guvern de extremă-dreapta, o colecţie de partide religioase şi ultranaţionaliste, a intrat în funcţie în decembrie anul trecut.

Guvernul se confruntă cu proteste ample din cauza iniţiativelor de reformare a sistemului judiciarreformelor

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici