Benjamin Netanyahu avertizează că Iranul se află în raza atacurilor aeriene israeliene

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a avertizat marţi că Iranul se află în raza atacurilor aeriene israeliene, ca răspuns la presupusule ameninţări ale acestuia privind distrugerea Israelului, relatează site-ul agenţiei Reuters.

1097 afișări
Imaginea articolului Benjamin Netanyahu avertizează că Iranul se află în raza atacurilor aeriene israeliene

Benjamin Netanyahu avertizează că Iranul se află în raza atacurilor aeriene israeliene

"Iranul a ameninţat recent cu distrugerea Israelului", a declarat Netanyahu.

"Ar trebui să îşi amintească faptul că avioanele noastre pot ajunge oriunde în Orientul Mijlociu, inclusiv în Iran şi cu siguranţă în Siria", a adăugat acesta.

Săptămâna trecută, un oficial iranian a fost citat de o publicaţie din Iran declarând că, dacă Statele Unite vor ataca Iranul, Israelul ar putea fi distrus în jumătate de oră.

Israelul a semnalizat că toate opţiunile sunt luate în considerare pentru a se asigura că Iranul nu va dezvolta armament nuclear.

Teheranul neagă că ar încerca să obţină arme nucleare.

 

Taguri:
israel,
iran,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici