Biden, ultima zi în Europa: întâlnire cu preşedintele Duda, vizită la refugiaţi şi discurs important

Preşedintele american Joe Biden se va întâlni cu preşedintele polonez, Andrzej Duda, va vizita refugiaţi şi va ţine un discurs în ultima zi a călătoriei în Europa.

243 afișări
Imaginea articolului Biden, ultima zi în Europa: întâlnire cu preşedintele Duda, vizită la refugiaţi şi discurs important

Biden, ultima zi în Europa: întâlnire cu preşedintele Duda, vizită la refugiaţi şi discurs important

Vizita preşedintelui american în Europa are scopul de a sincroniza modul în care aliaţii occidentali abordează războiul dintre Rusia şi Ucraina şi de a asigura naţiunile că au sprijinul Statelor Unite ale Americii.

Sâmbătă, la Varşovia, Joe Biden va avea o întâlnire bilaterală cu preşedintele polonez, Andrzej Duda, pentru a discuta despre modul în care SUA şi aliaţii săi răspund la criza refugiaţilor care a apărut ca urmare a războiului şi se va întâlni cu refugiaţi ucraineni.

Înainte de a se întoarce la Washington, preşedintele va susţine un discurs prezentat de Casa Albă drept un „discurs important".

Călătoria lui Biden prin Europa a început la Bruxelles, unde preşedintele american s-a întâlnit cu principalii aliaţi ai SUA. Călătoria se încheie într-o ţară care se învecinează cu Ucraina unde problemele de securitate regională şi criza umanitară în curs de desfăşurare sunt în prim-plan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici