Biden va avea consultări cu aliaţii despre situaţia din Ucraina

Preşedintele SUA Joe Biden va avea luni consultări cu aliaţii despre situaţia din Ucraina şi despre răspunsul lor coordonat.

1683 afișări
Imaginea articolului Biden va avea consultări cu aliaţii despre situaţia din Ucraina

Preşedintele Joe Biden va avea luni o convorbire telefonică cu aliaţii SUA pentru a discuta despre situaţia din Ucraina şi despre răspunsul lor coordonat, potrivit Casei Albe, citate de CNN.

Duminică, secretarul de stat american Antony Blinken şi omologii săi din G7 au „subliniat” „răspunsul unificat la invazia Rusiei”, în cadrul unei convorbiri telefonice cu ministrul ucrainean de externe Dmytro Kuleba, potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat.

CITEŞTE ŞI: LIVE UPDATE  A cincea zi a războiului din Ucraina. Zelenski: Următoarele 24 de ore sunt cruciale pentru Ucraina. O coloană de 5 km de vehicule militare ruseşti este în drum spre Kiev 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici