Bilanţul deceselor din Turcia şi Siria a depăşit 25.000 de persoane

Autorităţile se tem că numărul celor decedaţi s-ar putea dubla.

208 afișări
Imaginea articolului Bilanţul deceselor din Turcia şi Siria a depăşit 25.000 de persoane

Bilanţul deceselor din Turcia şi Siria a depăşit 25.000 de persoane

Bilanţul victimelor din Turcia în urma celor două cutremure de luni a crescut la 21.848 de morţi, potrivit preşedintelui ţării, Tayyip Erdogan, scrie BBC.

Aproximativ 3.553 de persoane ar fi murit în Siria, potrivit agenţiei de ştiri AFP, ceea ce ridică numărul total de decese în cele două ţări la 25.401.

Cel puţin 870.000 de persoane au nevoie urgentă de hrană în Turcia şi Siria în urma cutremurului, care a lăsat până la 5,3 milioane de persoane fără adăpost numai în Siria, a avertizat ONU. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici