Bilanţul morţilor seismului din Maroc trece de 1.000

Numărul persoanelor ucise în cutremurul din Maroc a ajuns la 1.037, transmite SkyNews, care citează televiziunea de stat marocană.

322 afișări
Imaginea articolului Bilanţul morţilor seismului din Maroc trece de 1.000

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Numărul persoanelor ucise în cutremur a ajuns în prezent la 1.037, potrivit televiziunii de stat marocane, notează SkyNews.

Conform sursei citate, 1.204 persoane sunt rănite, dintre care 721 grav.

Seismul a lovit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, munţii Atlas din Maroc.

Adâncimea cutremurului cu magnitudinea 6,8 pe scara Richter a fost estimată la 18,5 kilometri, potrivit Institutului American de Geofizică (USGS).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici