Bilanţul raidurilor aeriene israeliene în Fâşia Gaza a ajuns la 213 morţi

Şaisprezece palestinieni, inclusiv cinci copii, au fost ucişi miercuri, în a noua zi a raidurilor aeriene israeliene în Fâşia Gaza al căror bilanţ se ridică la 213 morţi, anunţă serviciile medicale palestiniene citate de AFP.

168 afișări
Imaginea articolului Bilanţul raidurilor aeriene israeliene în Fâşia Gaza a ajuns la 213 morţi

Bilanţul raidurilor aeriene israeliene în Fâşia Gaza a ajuns la 213 morţi (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Începând din 8 iulie, islamişti din cadrul mişcării Hamas au lansat peste 1.200 de rachete spre teritoriul Israelului, provocând moartea unei persoane.

Miercuri după-amiază, patru copii au fost omorâţi în Fâşia Gaza, în cursul raidurilor aeriene israeliene care au distrus o clădire situată pe o plajă.

Cu câteva ore înainte, o rachetă israeliană a distrus un vehicul în care era o familie, în Khan Younes, bilanţul fiind de trei morţi, inclusiv un copil de zece ani.

Un bărbat de 37 de ani a fost omorât în cartierul Zeitun din oraşul Gaza.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici