Bilanţul recentelor bombardamente israeliene în Fâşia Gaza a fost actualizat la 47 de morţi

Bilanţul bombardamentelor efectuate de armata israeliană în Fâşia Gaza a ajuns joi la 47 de morţi, anunţă autorităţile medicale palestiniene, conform agenţiei The Associated Press.

189 afișări
Imaginea articolului Bilanţul recentelor bombardamente israeliene în Fâşia Gaza a fost actualizat la 47 de morţi

Bilanţul actualizat este de 47 de morţi, inclusiv 16 femei şi patru copii, potrivit Ministerului Sănătăţii din Fâşia Gaza.

Armistiţiul între Israel şi Jihadul Islamic a intrat în vigoare în cursul nopţii de duminică spre luni, după trei zile în care armata israeliană a bombardat poziţii ale grupului Jihadul Islamic, care a ripostat prin lansarea a aproximativ 1.000 de rachete spre Israel. Alte aproximativ 360 de persoane au fost rănite în urma atacurilor israeliene.

În operaţiuni au fost asasinaţi doi lideri ai filialei locale a organizaţiei Jihadul Islamic, Tayseer Jabari şi Khaled Mansour.

Este posibil ca 16 persoane să fi fost ucise în Fâşia Gaza de rachete lansate de Jihadul Islamic care s-au prăbuşit imediat după lansare.

Preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, a salutat acordul de încetare a confruntărilor militare între Israel şi grupul militant palestinian Jihadul Islamic, dar a cerut investigarea atacurilor soldate cu victime civile în Fâşia Gaza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici