Bilanţul victimelor în urma prăbuşirii unei clădiri în Mumbai a ajuns la 33 de morţi

Bilanţul victimelor în urma prăbuşirii unei clădiri în capitala comercială a Indiei, Mumbai, a crescut, vineri, la 33 de morţi, după ce echipele de intervenţie au scos mai multe cadavre de sub dărâmături în cursul nopţii, relatează site-ul agenţiei Reuters.

115 afișări
Imaginea articolului Bilanţul victimelor în urma prăbuşirii unei clădiri în Mumbai a ajuns la 33 de morţi

Bilanţul victimelor în urma prăbuşirii unei clădiri în Mumbai a ajuns la 33 de morţi

46 de persoane au fost scoase dintre resturile clădirii cu patru etaje care s-a prăbuşit joi dimineaţa, iar 33 dintre acestea au fost declarate decedate, au anunţat oficialii indieni. Este vorba despre 22 de bărbaţi, opt femei şi trei copii.

Operaţiunile de căutare şi salvare continuă, iar 14 pompieri au fost răniţi în cadrul acestei intervenţii. Alte 13 persoane salvate de sub dărâmături primesc îngrijiri medicale la un spital local.

Poliţia nu a stabilit deocamdată cauza prăbuşirii clădirii aflate într-o zonă dens populată a oraşului şi care avea o vechime de 117 ani. Mulţi dintre locuitorii au decis să rămână acolo chiar dacă autorităţile au avertizat încă din 2011 că stabilimentul este nesigur şi urma să fie demolat.

Astfel de accidente sunt obişnuite în India, în special în timpul sezonului musonului şi din cauza standardelor scăzute de construcţie. În plus, oraşul Mumbai a fost afectat în această săptămână de ploi torenţiale şi de inundaţii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici