”Bizonul de la Capitoliu” se simte păcălit de Trump, care a refuzat să-l graţieze: ”Preşedintele i-a invitat pe aceşti indivizi să meargă cu el la Capitoliu”

  • Bărbatul cunoscut sub numele de „QAnon Shaman” sau ”Bizonul de la Capitoliu” simte că a fost „păcălit” de Donald Trump.
  • Trump a refuzat să îl graţieze, deşi i-a cerut public acest lucru.
  • Avocat: ”Regretă nu doar că a fost înşelat de preşedinte, ci că i-a permis să-l pună în situaţia să ia decizii pe care nu ar fi trebuit să le ia.”
1474 afișări
Imaginea articolului ”Bizonul de la Capitoliu” se simte păcălit de Trump, care a refuzat să-l graţieze: ”Preşedintele i-a invitat pe aceşti indivizi să meargă cu el la Capitoliu”
Bărbatul cunoscut sub numele de „QAnon Shaman” sau ”Bizonul de la Capitoliu,” una dintre personele care au participat la asaltul asupra Capitoliului în 6 ianuarie, fără cămaşă şi cu căciulă de blană şi coarne, simte că a fost „păcălit” de Donald Trump, care a refuzat să îl graţieze, deşi i-a cerut public acest lucru, relatează The Independent.
 
Al Watkins, avocatul lui Jacob Chansley, a declarat că clientul său „regretă foarte, foarte mult că s-a lăsat păcălit de preşedinte.”
 
”Regretă nu doar că a fost înşelat de preşedinte, ci că i-a permis să-l pună în situaţia să ia decizii pe care nu ar fi trebuit să le ia. În ceea ce priveşte clientul meu, tipul cu coarne şi blana, cu meditaţia şi cu hrana organică ... Vă spun că nu putem să fluturăm pur şi simplu o baghetă magică şi să etichetăm la fel pe toţi aceşti oameni care au participat la acţinuea din 6 ianuarie la fel," a precizat avocatul.
 
Acesta a dat vina pe fostul preşedinte Donald Trump pentru aslatului asupra Capitoliului. ”Hai să derulăm caseta. Să ne amintim toate lunile de minciuni, de denaturări şi de insinuări oribile şi de discursul hiperbolic al preşedintelui nostru, concepute pentru a inflama, înfuria, motiva. Ceea ce este cu adevărat curios este că preşedintele nostru i-a invitat pe aceşti indivizi să meargă cu el la Capitoliu".
 
Mulţi dintre cei care au fost arestaţi după violenţele de la Capitoliu i-au cerut lui Donald Trump să-i graţieze, dar acesta nu a răspun solicitărilor. 
 
Cu două săptămâni înainte de învestire, preşedintele Joe Biden a numit atacul din 6 ianuarie un „atac fără precedent asupra democraţiei noastre” şi „una dintre cele mai întunecate zile din istoria naţiunii noastre”.
 
"Nu erau protestatari. Nu îndrăzniţi să-i numiţi protestatari. Erau o mulţime revoltă, insurecţionişti, terorişti domestici. Este atât de simplu. Este atât de simplu," a spus Biden a doua zi după revoltă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici