Bolsonaro intenţionează să se întoarcă în Brazilia din SUA

Fostul preşedinte brazilian Jair Bolsonaro a anunţat că intenţionează să se întoarcă în Brazilia din SUA pe 29 martie. Bolsonaro, care se află în Florida din 30 decembrie, a fost însoţit de soţia sa pentru a-şi sărbători ziua de naştere.

220 afișări
Imaginea articolului Bolsonaro intenţionează să se întoarcă în Brazilia din SUA

Bolsonaro intenţionează să se întoarcă în Brazilia din SUA

"Ziua planificată este 29 din această lună, dar cu 7 zile înainte voi studia circumstanţele, pentru a vedea cum este situaţia din Brazilia", a declarat Bolsonaro, care se află în Florida din 30 decembrie.

Între timp, soţia sa, Michelle, i s-a alăturat în SUA pentru a-şi sărbători ziua de naştere pe 21 martie.

"Suntem despărţiţi de mult timp, fiicei noastre Laura îi lipseşte tatăl ei, viaţa noastră s-a schimbat, dar Dumnezeu controlează toate lucrurile", a declarat fosta primă doamnă.

Luni, ministrul justiţiei, Flavio Dino, spunea, potrivit Reuters, că Bolsonaro va fi chemat să depună mărturie în cadrul unei anchete privind acuzaţiile că a încercat să introducă ilegal în ţară bijuterii în valoare de 3,2 milioane de dolari.

"Avem anchete în desfăşurare, au loc audieri şi, la un moment dat, fostul preşedinte va fi citat", spunea Dino.

Nu a fost stabilit un termen sau o dată limită pentru ca Bolsonaro să fie citat, a spus ministrul, adăugând că, dacă fostul preşedinte - care se află într-un exil autoimpus în Statele Unite - nu depune mărturie, Brazilia "poate sau nu" să solicite cooperare juridică internaţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici