Alertă de securitate la Washington: Un individ suspect a fost reţinut în apropierea Ambasadei Israelului din SUA

Mai multe străzi situate în jurul Ambasadei Israelului din SUA, în centrul oraşului Washington D.C., au fost închise vineri, din cauza unui obiect suspect, un individ fiind reţinut de Serviciul american pentru protecţia demnitarilor (Secret Service).

640 afișări
Imaginea articolului Alertă de securitate la Washington: Un individ suspect a fost reţinut în apropierea Ambasadei Israelului din SUA

BREAKING Alertă de securitate la Washington: Un individ suspect a fost reţinut în apropierea ambasadei Israelului din SUA

Agenţi ai Secret Service au închis mai multe străzi din centrul capitalei SUA, iar o echipă pirotehnică a verificat un vehicul în care era un obiect suspect, afirmă surse citate de postul tv Fox5.

Ambasada israeliană din SUA a fost închisă câteva ore din cauza incidentului de securitate, informează cotidianul Times of Israel.

Surse citate de cotidianul The Jerusalem Post au declarat că Ambasada Israelului din Washington a fost redeschisă după ce autorităţile americane au reţinut un individ suspect. Autorităţile din SUA nu au depistat dispozitive explozive.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici