Bulgaria: Incendiu de amploare în apropiere de staţiunea montană Bansko

Un incendiu de proporţii a izbucnit sâmbătă seara între oraşele Gostun şi Osenovo, în municipalitatea staţiunii montane Bansko din Bulgaria, relatează site-ul Novinite.com

48 afișări
Imaginea articolului Bulgaria: Incendiu de amploare în apropiere de staţiunea montană Bansko

Bulgaria: Incendiu de amploare în apropiere de staţiunea montană Bansko (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Incendiul a izbucnit sâmbătă, în jurul orei 17.00, a declarat primarul Aleksandr Kravarov şi a cuprins 200 de hectare de pădure. Acesta este încă activ dar a fost localizat cu ajutorul a şapte autospeciale şi a unui număr mare de pompieri. Un elicopter cu apă este aşteptat la faţa locului în cursul zilei de duminică.

Locuitorii din satele învecinate nu sunt în pericol şi nu există informaţii privind distrugerea unor clădiri.

Aproximativ 150 de pompieri şi voluntari locali din oraşele Razlog şi Bansko participă la acţiune. Ei au lucrat sâmbătă până la ora 22.00, iar duminică şi-au reluat activitatea la ora 05.00, dar eforturile lor sunt îngreunate de rafalele puternice de vânt.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici