Cadavrele a trei persoane din Japonia, găsite într-o casă la două luni după ce au murit de foame

Trupurile neînsufleţite ale unui cuplu de sexagenari japonezi şi al fiului lor, care aparent au murit de foame în urmă cu două luni, au fost găsite în apartamentul lor din regiunea Tokyo, conform presei japoneze.

244 afișări
Imaginea articolului Cadavrele a trei persoane din Japonia, găsite într-o casă la două luni după ce au murit de foame

Cadavrele a trei persoane din Japonia, găsite într-o casă la două luni după ce au murit de foame (Imagine: Mihai Spiridonica/Arhiva Mediafax Foto)

Corpurile aflate în stare de descompunere au fost descoperite de proprietarul locuinţei care a venit să ceară chiria neplătită de şase luni.

Electricitatea şi gazul au fost întrerupte de mult timp, apa curentă fiind singurul lucru pe care această familie îl mai primea, conform postului de televiziune TBS.

Nu exista nici un fel de hrană în locuinţa lor şi au fost găsiţi doar câţiva yeni (centimi de euro), au adăugat cei de la TBS, susţinând cauza morţii ca fiind foamea.

Poliţia a declarat că va fi făcută o autopsie pentru stabilirea cauzei morţii.

Fenomenul sărăciei s-a accentuat în ultimii 20 de ani în Japonia din cauza lipsei locurilor de muncă şi a tendinţei de izolare a persoanelor aflate în dificultate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici